Restaurant

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten (op het bord) en frisse salade, aardappeltjes of oerfriet.

Naast deze gerechten hebben we regelmatig wisselende dagschotels  en specials.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef ze gerust aan ons door.

Menu Restaurant a la Carte

Wisselend Menu van de Chef 

3-gangen voor  29,50

Voorgerechten

Ovenvers brood met diverse smeersels 6,75 (1 pers.) 10,75 (2 pers.) 

Huisgerookte zalm geserveerd met toast   10,75

Rauwe ham met meloen, rucola, walnoten en balsamico 9,50

Carpaccio van rode biet met diverse soorten sla, geitenkaas, frisse dressing en rode ui  10,75

Carpaccio met diverse soorten sla, Parmezaanse kaas, kappertjes en truffelmayonaise 12,50

Soepen

Groninger mosterdsoep in een bord geserveerd met rookspek en bieslook 6,00

Pomodori tomatensoep in een bord geserveerd met groene kruiden en gerookte kip 6,00

Hoofdgerechten Vlees

Kipschnitzel  met kerriesaus en ananas   18,50

Varkensschnitzel met zigeunersaus 18,50

Spareribs (600gr)met drie soorten saus 19,50

Varkenshaas met champignonroomsaus 19,50

Gepekelde varkens ribroast van de grill afgelakt met een zoete mosterd 19,75

Malse Biefstukpuntjes in stroganoffsaus 21,50

Biefstuk van Groningse weiderund met pepersaus of kruidenboter 22,50

Hoofdgerechten Vis

Zalmfilet gebakken in een krokant korstje, met witte wijn/ limoen saus 21,50

Vis van de dag               21,50

Hoofdgerechten Vegetarisch 

Couscous met roerbak-groenten 18,50

Vraag naar ons vegetarisch gerecht van de dag 

Nagerechten

Kinderijsje 4,75

Softijs sorbet met verse aardbeien en aardbeisaus 6,75

Dame Blanche met warme chocoladesaus 7,25

Dame Blanche Royal met advocaat en warme chocoladesaus  7,50

Fraeylemasoes met Crème Suisse, ijs en slagroom 8,00

Huisgemaakte Brownie met sinaasappel parfait  8,25

Eton Mess (aardbeien, meringue en slagroom) 8,50