Menu

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken aardappelen en garnituur van het seizoen (warmte groenten & frisse salade).

Naast deze gerechten hebben we regelmatig wisselende dagschotels  en specials.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef ze gerust aan ons door.

Menu Restaurant a la Carte

Menu van de Chef

Menu van de Chef 27,5
Elke week een wisselend 3-gangen menu van de chef

Voorgerecht

Carpacciorolletjes 11,5
met diverse soorten sla, Parmezaanse kaas, kappertjes en truffelmayonaise

Groninger mosterdsoep 5,75
met rookspek, dungesneden ijsbergsla en bieslook

Pomodori tomatensoep 5,75
met groene kruiden en gerookte kip

Ovenvers brood 6,5
met o.a. tapenade, aïoli en kruidenboter (te bestellen voor 1p. of 2p.)

Huisgerookte zalm 9,25
geserveerd met toast

Gildehoen crépinettes 9,5
met pesto, pistache, gekonfijte uien en rozijnen

Salade met gerookte kip 8,75
met ansjovis, ei en croutons

Hoofdgerecht

Gepekelde varkensribroast van de grill 19,75
afgelakt met een zoete mosterd

Runder-entrecôte 24,5
met huisgemaakte kruidenboter

Zalmfilet 20,5
op de huid gebakken in een krokant korstje geserveerd met witte wijn saus

Vegetarisch gerecht van de dag 18,5
bijv. een couscous met gegrilde groenten

Getrancheerde kipfilet 18,5
met kerriesaus en gekonfijte ananas

Varkenshaasmedaillons 19,5
met champignonroomsaus

Biefstuk van Groningse weiderund 21,5
met peper- of rode port saus

Kabeljauwfilet 22,5
op de huid gebakken, geserveerd met citroenboter

Boeff Bourguignon 19,5
een klassiek Frans stoofgerecht

Nagerecht

Fraeylemasoes 7,5
met Crème Suisse, ijs en slagroom

Dame Blanche Royal 6,75
met advocaat en warme chocoladesaus

Warme Apfelstrudel 8,25
met kaneelijs en vanillesaus

Huisgemaakte Brownie 7,75
met sinaasappelparfait

Belgische wafel 8,75
met warme kersen, vanilleijs en slagroom

Dame Blanche 6,5
met warme chocoladesaus

Kinderijsje 3,75