Events & Catering

Heeft u een bruiloft, verjaardag, jubileum, receptie, uitreiking, vergadering, zakenlunch of een ander evenement wat u wilt aankleden met lekker eten, drinken en goed gastheerschap?

U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke en privé-evenementen. Dankzij ons partnerschap met Emotion Events en jarenlange ervaring met professionele catering en evenementenverzorging zijn de mogelijkheden eindeloos schaalbaar en we kunnen u dan ook compleet ontzorgen. U heeft er geen omkijken naar!

Van een bescheiden receptie tot grootschalig jubileumfeest, we helpen u graag uw evenement tot een succes te maken. Dat kan zowel in Gasterij de Driesprong als op uw eigen locatie.

Privé

Overheerlijke amuses, 5-gangen walking diner, mooie wijnen, vriendelijk en goed personeel met aandacht voor u en uw gasten. Onze catering staat voor u klaar! Alles is mogelijk vanuit uw wensen en gedachten.

Zakelijk

Wilt u een ongekend exclusief evenement waarbij u in één klap uw organisatie op de kaart zet, dan helpen we u uiteraard graag verder. Van zakelijk evenement voor een klein gezelschap, of een bedrijfsfeest met nationale of internationale artiesten voor een gezelschap van meer dan duizend personen. Daag ons gerust uit.

Combinatie met een rondvaart?

U kunt onze diensten ook combineren met een rondvaart in Friesland of Groningen. Of denk aan skûtsjesilen, partyboten, trouwen op het water, barbeque op een eiland, te veel om op te noemen. Kijk voor alle mogelijkheden eens op RondvaartbootFriesland.nl.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!