Slochteren bruist: voor elkaar en met elkaar. Er is altijd wat te doen!

Volg ook onze Facebook pagina om altijd op de hoogte te zijn!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 maart: Erwin de Vries in concert

20 maart 2022

Op 20 maart komt niemand minder dan Erwin de Vries bij ons optreden! U kunt dit ook combineren met een lunch of diner, op drie manieren:

  1. lunch en daarna concert aanvang 12.30 uur € 34,50
  2. concert aanvang 14.30 uur € 19,50
  3. concert en daarna diner aanvang 14.30 uur (diner vanaf 17.00 uur) € 47,50

Direct online tickets boeken via de website Eventbrite kan hier!

Erwin de Vries de in 1970 geboren zanger, tekstschrijver, componist en gitarist komt naar Gasterij de Driesprong op zondag 20 maart. Hij is bekend geworden door zijn aktiviteiten in de Groningstalige band Deheleboel waar hij sinds 1993 zanger van was en de liedjes voor schreef. Van de twee CD’s welke toen zijn uitgebracht kunnen we nog vaak zien en horen bij RTV Noord.

Toen de band uiteen viel ging Erwin alleen verder. Zijn muziek was ook te horen in de dramaserie “Boven Wotter” waaronder het liedje “Nije mörn”.

In 2017 won Erwin de Vries de DvhN Streektoalpries voor zijn album “De noodzoak” en dit jaar heeft hij de K. ter Laanprijs 2020/2021 gewonnen.

De Vries krijgt de oeuvreprijs voor zijn dertigjarige loopbaan als streektaalzanger en tekstschrijver voor zichzelf en anderen. De Vries schaart zich in een rijtje van onder anderen Wia Buze, Aafke Steenhuis, Marcel Hensema, Bert Hadders en Martin Hillenga.

‘Het is voor mij erkenning van wat ik doe en dat dat in de smaak valt. En dat er voldoende mensen zijn die het waarderen wat ik maak, dat vind ik mooi. Het is een soort bekroning van mijn werk. Ik voel mij heel erg vereerd. De K. ter Laanprijs is er wel eentje met gezag’, aldus De Vries.

Direct online tickets boeken via de website Eventbrite kan hier!

Gegevens

Datum:
20 maart 2022